Kategorier
Porteføljerapport

Aktieåret 2020 – Hvordan er året forløbet?

Aktieåret 2020

I dette indlæg tager jeg et tilbageblik på aktieåret 2020 med en opdatering på udviklingen i min portefølje i december, for helåret 2020 og siden investeringsstart.

Aktieåret 2020 har været præget af stor usikkerhed som konsekvens af coronapandemiens udbredelse, hvilket dog relativt hurtigt blev efterfulgt af en mærkværdig og markant aktieoptur.

Aktieopturen i 2020 har især været drevet af vækstaktier inden for den digitale omstilling og teknologier. Derudover har virksomheder med fokus på vedvarende energi og grønne energiløsninger også oplevet stor medvind i aktieåret 2020.

Hvis du er investeret i aktier, så kan du med Atlaz investeringsapp sammenholde dine omkostninger, bæredygtighed og performance med andre private investorer (reklame).

Læs mere og prøv Atlaz her.

Porteføljens udvikling i december

Porteføljen oplevede en stigning på hele 11,6% i december måned. Det største aktieindeks i Danmark, C25-indekset, er til sammenligning steget cirka 6%.

Se graf nedenfor:

Porteføljens udvikling i aktieåret 2020

Porteføljen har haft en positiv udvikling på hele 67% i aktieåret 2020. Det største aktieindeks i Danmark, C25-indekset, er til sammenligning steget cirka 33%.

Se graf nedenfor:

De 3 bedst performende aktier i min portefølje i 2020:

Du finder en oversigt over mine aktier her.

Porteføljens udvikling fra start til nu

Siden investeringsstart er min portefølje steget 144%. Den generelle udvikling i porteføljen er fortsat positiv, og jeg fastholder min langsigtede plan.

Se graf nedenfor:

Hvis du har spørgsmål eller feedback, så er du meget velkommen til at kommentere eller kontakte på mail.

Du finder en oversigt over mine aktier her.

God investeringslyst!

Du kan følge min Linkedin eller Shareville, hvis du ønsker mere inspiration til aktier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *