1:1 Vejledning og sparring

Inspiration og sparring om alle aspekter inden for aktiemarkedet

Formålet med lilleinvestor.dk er at dele viden og inspiration til investering i aktier.

I den forbindelse har jeg valgt at opstarte 1:1 online sparring, hvor jeg ønsker at dele ud af mine læringer, erfaringer og overvejelser inden for aktieområdet.

Jeg er IKKE finansiel rådgiver og må/kan ikke rådgive dig specifikt, men udelukkende dele mine erfaringer, læringer og overvejelser inden for aktieområdet.

Jeg har investeret i aktier siden 2014 og opbygget et indgående kendskab til aktiemarkedet og de aspekter, der er vigtige at være bekendt med.

Online sparring

Investering i aktier er spændende, men det kan desværre også virke uoverskueligt, og der er mange faldgruber.

I min optik kan aktier være en vej til at skabe en mere robust privatøkonomi på sigt.

Derfor byder jeg ind med sparring på området, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål, blive inspireret og forhåbentlig få fornyet viden om konrekte områder inden for aktieinvestering.

Det kan eksempelvis være emner såsom:

  • Aktiesparekonto – hvad er fordelene ved en aktiesparekonto, og hvordan fungerer beskatningen?
  • ETFer og investeringsforeninger – hvad er fordelene ved ETFer og investeringsforeninger, og hvordan fungerer beskatningen?
  • Nordnet (handelsplatform) – hvad er fordelene/ulemperne ved Nordnets handelsplatform, og hvilke muligheder tilbyder platformen sine brugere?
  • Gennemgang af de forskellige beskatningsregler, som er vigtige at være opmærksom på og navigere i for at maksimere sit udbytte af aktieinvestering!
  • Inspiration til udarbejdelse af en simpel investeringsplan, der tager udgangspunkt i din situation, økonomi og ønsker/mål for fremtiden – en plan og struktur er væsentlig for at lykkes med investering!
  • Du får en fuld gennemgang af mine aktier, og hvorfor jeg har valgt at investere i de respektive med særligt fokus på aktier inden for softwareudvikling, life science, vedvarende energi og ejendomme. Du finder en oversigt over mine aktier her.

Du er meget velkommen til at kontakte på mail, hvis du er interesseret i sparring eller har spørgsmål.

Mail: christian@lilleinvestor.dk

Prisen for 1-times online sparring: DKK 750.

OBS: Alle møder afholdes som udgangspunkt via Google Hangouts, hvis ikke andet er aftalt. Jeg sender dig en invitation til mødet, når vi har aftalt et tidspunkt via mail.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.