1:1 Vejledning og sparring

Inspiration og sparring til aktieområdet

Formålet med lilleinvestor.dk er at dele viden og inspiration til investering i aktier.

I den forbindelse har jeg valgt at opstarte 1:1 online sparring, hvor jeg ønsker at dele mine læringer, erfaringer og overvejelser inden for aktieområdet.

Jeg er IKKE finansiel rådgiver og må/kan ikke rådgive dig om specifikke emner eller give konkrete anbefalinger, men udelukkende dele mine erfaringer, læringer og overvejelser.

Jeg har investeret i aktier siden 2014 og opbygget et indgående kendskab til aktiemarkedet og de aspekter, der er vigtige at være opmærksomme på og bekendte med.

Sparring

Investering i aktier er spændende, men det kan også virke uoverskueligt at komme i gang, og det er ærgerligt – aktier skal være allemandseje i min optik!

Aktier kan være en vej til langsigtet opsparing og opbygning af en mere robust privatøkonomi på sigt. Det kan jeg også uddybe og fortælle dig mere om over 1-times sparring.

Jeg ønsker at byde ind med sparring på aktieområdet, hvor du kan stille spørgsmål, blive inspireret og forhåbentlig få en masse fornyet viden om aktiemarkedet og mekanismerne bag.

Det kan eksempelvis være emner såsom:

  • Aktiesparekonto – hvad er fordelene ved en aktiesparekonto, og hvordan fungerer beskatningen?
  • ETFer og investeringsforeninger – hvad er fordelene ved ETFer og investeringsforeninger, og hvordan fungerer beskatningen?
  • Nordnets handelsplatform – hvad er fordelene/ulemperne ved Nordnets handelsplatform, og hvilke muligheder tilbyder platformen sine brugere?
  • Beskatningsregler – hvordan fungerer de forskellige beskatningsregler, og hvorfor er de vigtige at være opmærksom på for at maksimere sit udbytte af aktieinvestering?
  • Input til en simpel investeringsplan – jeg deler mine input til udarbejdejse af en simpel investeringsplan, der tager udgangspunkt i din situation og finansielle målsætninger – en struktureret plan er afgørende for at lykkes med investering!
  • Gennemgang af min portefølje og investeringsvalg – du får en fuld gennemgang af og indsigt i min portefølje, herunder beskrivelse af mine investeringsvalg, og hvilke mål de tager udgangspunkt i. Du finder desuden også en oversigt over mine aktier her.

Du er meget velkommen til at kontakte på mail, hvis du er interesseret i sparring eller har spørgsmål til ovenstående.

Mail: christian@lilleinvestor.dk

Prisen for 1-times online sparring: DKK 500

OBS: Alle møder afholdes som udgangspunkt via Google Hangouts, hvis ikke andet er aftalt. Jeg sender dig en invitation til mødet, når vi har aftalt et tidspunkt via mail.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *