Kategorier
Porteføljerapport

Porteføljens udvikling i september og for hele 2021

I dette indlæg får du indsigt i min porteføljes udvikling i september 2021, for hele året 2021 og siden investeringsstart.

Porteføljens udvikling i september

Porteføljen har haft en negativ udvikling på –6,8% i september måned. C25-indekset er til sammenligning faldet cirka 5%.

Min portefølje har været præget af relativt store fald i et par enkeltaktier, hvor markedet også generelt har bevæget sig i en nedadgående retning.

Porteføljens udvikling for hele året 2021

Det store minus i september har også påvirket udviklingen for hele året for min portefølje, der har haft en negativ udvikling på -3,5% for hele året 2021.

C25-indekset er til sammenligning steget cirka 10% i 2021, men har tidligere været i +20% for året.

Porteføljens udvikling siden investeringsstart

Porteføljen har siden investeringsstart i 2018 oplevet en stigning på 135%, hvilket er over mine forventninger om et gennemsnitligt afkast på +15% om året.

Reklame

Hvis du er nysgerrig på din boligs værdi, så kan du via Estaldo.com få en gratis og hurtig online vurdering.

Opsummering

Jeg er fortsat tilfreds med den generelle udvikling i porteføljen på trods af, at min portefølje har performet under indeks for hele året.

Porteføljen har dog overordnet set præsteret over mine forventninger, om et gennemsnitligt afkast på 15% om året, siden investeringsstart.

Hvis du har spørgsmål eller feedback, så er du meget velkommen til at kommentere eller kontakte på mail.

Du er velkommen til at følge min Linkedin eller Shareville, hvis du ønsker at følge mine tanker om aktier og få mere inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *