Kategorier
Porteføljerapport

Porteføljens udvikling i november og for helåret 2020

Hvad er status?

I dette indlæg får du indsigt i min porteføljes udvikling i november, for helåret 2020 og siden investeringsstart. Jeg håber, at denne lille månedsopdatering vil inspirere dig til at tænke i de muligheder, som aktier kan skabe på sigt.

Hvis du har input eller feedback, så er du meget velkommen til at kommentere eller kontakte på mail.

Hvis du er investeret i aktier, så kan du med Atlaz investeringsapp sammenholde dine omkostninger, bæredygtighed og performance med andre private investorer (reklame).

Læs mere og prøv Atlaz her.

Porteføljens udvikling i november

Porteføljen oplevede en stigning på hele 14,5% i november måned. Det største aktieindeks i Danmark, C25-indekset, er til sammenligning steget cirka 7%.

Se graf nedenfor:

Porteføljens udvikling for helåret 2020

Porteføljens udvikling i 2020 har været positiv med en stigning på 51,3% i porteføljen. Det største aktieindeks i Danmark, C25-indekset, er til sammenligning steget cirka 26%.

Se graf nedenfor:

Porteføljens udvikling siden investeringsstart

Siden investeringsstart er min portefølje steget 120%. Den generelle udvikling i porteføljen er fortsat positiv, og jeg fastholder min langsigtede plan uden ændringer i porteføljen.

Se graf nedenfor:

Hvis du er investeret i aktier, så kan du med Atlaz investeringsapp sammenholde dine omkostninger, bæredygtighed og performance med andre private investorer (reklame).

Læs mere og prøv Atlaz her.

Opsummering

Der var solid fremgang i min portefølje i november med en stigning på 14,5%, og den generelle udvikling er fortsat positiv. Du finder en oversigt over mine aktier her.

Hvis du har spørgsmål eller feedback, så er du meget velkommen til at kommentere eller kontakte på mail.

God investeringslyst!

Du kan følge min Linkedin eller Shareville, hvis du ønsker mere inspiration til aktier.

6 kommentarer til “Porteføljens udvikling i november og for helåret 2020”

Hej Christian,

Hvad er årsagen til, at du sammenligner udvikling med C25, når din portefølje ikke kun består af aktier fra Danmark? Var det ikke mere oplagt at sammenligne med et verdensindeks som MSCI ACWI eller lignende?

Hej Frederik

Tak for din kommentar, og det er en god pointe! Jeg har sammenlignet med C25-indekset, da jeg tror, at det er et indeks, som de fleste kan forholde sig til. Ift. min portefølje, så har du nok ret i, at det er mere retvisende at sammenligne med et lidt bredere indeks. Jeg har dog fokus på nogle konrekte områder i min portefølje såsom vedvarende energi, teknologi og sundhed, hvor C25-indekset har et relativt identisk fokus.

Det er desuden en spændende rejse, som du er på! Jeg har besøgt din hjemmeside nogle gange efterhånden. Har du et mål med dine investeringer? 🙂

Vh
Christian

Svar

Hej Christian,

Jeg tror det vil give mere mening at finde et global indeks med disse fokus, som du kan ligge dig op imod. C25 er i mine øjne for småt til, at det giver et retvisende billede.

Mit overordnede mål er økonomisk uafhængighed, hvor det første delmål hedder cirka 900k. Det vil gøre mig økonomisk uafhængig med cirka 22 timers arbejde hver måned.

Bedste hilsner
Frederik

Hej Frederik

Tak for input! Det tager jeg med videre.

Det lyder spændende med din plan. Har du en mail, hvor vi evt. kan udveksle lidt erfaringer og tanker?

Vh
Christian

Svar

Hej Frederik

Det er helt i orden. Du hører fra mig 🙂

Vh
Christian

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *