Kategorier
Aktier Porteføljerapport

Porteføljens udvikling i juni og for hele året 2021

Disclaimer: Dette indlæg indeholder reklame for Estaldo.com, som er en digital ejendomsmægler.

I dette indlæg får du indsigt i min porteføljes udvikling i juni 2021, for hele året 2021 og fra investeringsstart til nu.

Porteføljens udvikling i juni

Porteføljen oplevede et fint comeback i juni måned med en stigning på 3,63%. C25-indekset er til sammenligning steget cirka 3% i samme periode.

Porteføljens udvikling for hele året 2021

Porteføljen har haft en positiv udvikling på cirka 2,1% for hele året 2021. C25-indekset er til sammenligning steget cirka 9% i samme periode.

Porteføljens udvikling siden investeringsstart

Porteføljen har siden investeringsstart i 2018 oplevet en stigning på 148% i afkast, hvilket er over mine forventninger om et gennemsnitligt afkast på 15% om året.

Hvis du, udover dine aktiers værdi, også er nysgerrig på at tjekke din boligs værdi, så kan du via Estaldo.com få en gratis og hurtig online vurdering af din bolig (reklame).

Opsummering

Jeg er tilfreds med den generelle udvikling i porteføljen på trods af, at min portefølje har performet under indeks for året indtil videre.

Det skyldes primært, at min portefølje er relativt kraftigt eksponeret mod teknologiske-, grønne- og pharma-virksomheder, der overordnet set har oplevet fald i 2021.

Porteføljen har dog performet over mine forventninger om et gennemsnitligt afkast på 15% om året, fra investeringsstart til nu, hvilket er tilfredsstillende.

Hvis du har spørgsmål eller feedback, så er du meget velkommen til at kommentere eller kontakte på mail.

Du er velkommen til at følge min Linkedin eller Shareville, hvis du ønsker mere inspiration til aktier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *